Silan Logo Silan Suprême Silan Suprême
Potopite se v zgodovino Silana že od leta 1968
1960

Boj proti suhi togosti

S tem sloganom se je blagovna znamka Silan prvič pojavila na trgu. Suhost in togost sta grozila v vsakem elementu grobega in trdega perila - vendar ju je Silan pregnal in potrošnikom prinesel mehko izkušnjo perila Silan.

1970

Odišavljeni mehčalci

Ljudje so kmalu ugotovili, da je zaradi Silana perilo neverjetno mehko. Vendar je Silan lahko naredil še več. S svojimi "najlepšimi dišavami na svetu" je uporabnikom ponudil nego za perilo, ki je prav tako odlično dišala.

1980

Cvetoča svežina

Začela se je doba inovacij. Uvedene so bile krpe za sušilni stroj in nove različice vonjav. Sprememba v celotnem videzu Silana je sporočala hitre napredke.

1990

Izkušnja dobrega počutja

Silan se je uveljavil kot "družinski mehčalec", ki je celotni družini ponujal izkušnjo dobrega počutja s puhastim, odišavljenim perilom. Nenavadne različice dišav so še dodatno obogatile paleto izdelkov.

2000

Senzorična izkušnja

Ženske iz 2000-ih let je poleg klasičnega mehčalca Silan razvajal tudi razburljiv vonj mehčalca Silan Aromatherapy z eteričnimi olji in izvrstnim glamurjem izbora Silan, ki so ga sestavili vodilni parfumerji.

2009

Prebuja čustva

Inovacija med mehčalci - kristali Silan. Dragocene vonjave, ki so jih razvili parfumerji, da vam očarajo vsakdanje življenje. Zaradi svoje strukture imajo trajen in čuten vonj, ki prebuja čustva in čudovite spomine.

2013

Osebni trenutek

Uživajte v dolgotrajni izkušnji vonjav in prijetnemu občutku čudovito mehkega perila s Silanom. Razvajajte se s čutnimi vonjavami Silan "Aromatherapy" ali izkusite poživljajočo, dolgotrajno svežino "Fresh Scents" in "dryer freshness" od Silana.

Danes

Svet dišav

Silan je »tisti mali dodatek zame in za moje perilo.« Naj vas popeljemo v čudovit svet dišav Silana. Doživite dolgotrajne vonjave, ki trajajo do 140 dni * z mehčalci tkanin Silan!

* Po 140 dnevih hrambe v omari. Učinek biserov svežine.